~De Zorg ~

Even voorstellen:
Ik ben Daniella Joosten en ben ZZP'er in de zorg vanaf begin 2007. Ik ben afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverleenster en Bedrijfsleider Agrarisch Zorgbedrijf. Na een aantal jaren in de reguliere jeugdhulpverlening te hebben gewerkt heb ik gekozen om op kleinschalige wijze zorg te gaan geven binnen mijn gezin en op een zorgboerderij (zie pagina "Zorgboerderij").
Wij, John en ik, hebben vier kinderen (2 jongens, 2 meisjes) en nog wat huisdieren. John is werkzaam in de kinder- en jeugdpsychiatrie en is daarnaast Counselor.

Locatie zorg:
De meeste zorg wordt bij ons thuis gegeven in een ruime woning in een groene omgeving in het centrum van Heerhugowaard. We hebben mogelijkheden voor logeeropvang.

Diverse zorg:
De zorg kan bestaan uit: tijdelijk verblijf/na-schoolse opvang, logeeropvang, activerende/ondersteunde begeleiding en opvoedingsondersteuning.
Tijdens het tijdelijke verblijf/logeeropvang draait de cliŽnt mee met ons gezin, waarbij we waar mogelijk rekening houden met individuele wensen. Meestal plannen we een leuk uitje in het weekend.
Logeeropvang is momenteel alleen mogelijk 1 weekend in de maand en gedeelte van schoolvakanties.

Voor wie:
Voor kinderen/jongeren met een psychische en/of lichamelijke beperking of met sociaal/emotionele problematiek. Begeleiding en opvoedingsondersteuning voor ouder(s)/verzorgers, die zorg gedeeltelijk uit handen willen geven of advies willen m.b.t. opvoeding/verwerking etc.