~ Zorgboerderij Klavertje Vier ~

De Zorgboerderij:
De Zorgboerderij is geopend op woensdagmiddag. Samen met een of twee vrijwilligers/stagiaires maken we er een leuke middag van voor de kinderen. We doen allerlei activiteiten, zoals knutselen, pepernoten bakken, timmeren, spelletjes, bloemschikken, kerststal maken, speurtocht op het erf, de kippen, cavia's, konijnen, katten en paarden voeren en verzorgen en nog veel meer.
De Zorgboerderij werkt samen met Stichting Landzijde (www.landzijde.nl) en met Verenigde Zorgboeren (www.landbouwzorg.nl).

Voor wie:
Voor kinderen/jongeren met een psychische en/of lichamelijke beperking of met sociaal/emotionele problematiek. Leeftijd van de groep ligt tussen de 7-12 jaar. De zorgboerderij is kleinschalig, we hebben daarom beperkte plaatsen, voor kinderen die het leuk vinden om met andere kinderen op een boerderij te spelen.
Heeft u interesse; informeer of/wanneer er plaats is.
De vergoeding voor de zorg kan worden betaald uit het PGB of met Zorg in Natura.

Locatie Zorgboerderij:
De Zorgboerderij is gevestigd aan de Veenhuizerweg 33a te Heerhugowaard-Noord. Deze boerderij is op woensdag voor de kinderen van Klavertje Vier, de andere doordeweekse dagen wordt de boerderij gerund door Astrid en Henk en de hulpboeren, van Zorgboerderij "Astresia"(www.astresia.nl).
In overleg kunnen kinderen gehaald en thuisgebracht worden.